Megválaszoltuk a leggyakoribb kérdéseket

Igen, minden készülékhez postázunk egy USB csatlakozót, amivel kényelmesen lehet csatlakoztatni az arctisztító készüléket egy laptophoz vagy számítógéphez. A töltési idő körülbelül egy órát vesz igénybe.

Természetesen van, minden termékünkre egy év teljes körű garanciát vállalunk.

Igen, minden csomagolás részét képzi a használati utasítás is, a készüléken és a töltőn túl.

Amennyiben adott napon 12 óráig beérkezik a rendelés ellenértéke vagy utánvéttel kéred a csomagot, így 2 munkanapon belül megérkezik hozzád a csomag.

Igen, a készülék teljesen vízálló, így nyugodtan lehet zuhanyzás közben is használni.

A PureSkin arctisztító készülék élelmiszeripari minőségű szilikonból készül, melyen nem tapadnak meg a baktériumok és egyéb kórokozók se. Abban az esetben, ha minden használat után alaposan megtisztítjátok a készüléket, nincs akadálya annak, hogy ketten használjátok.

Igen, minden típusú arctisztító készítménnyel használhatod a PureSkin arctisztító készüléket.

A legjobb eredmény elérése érdekében érdemes napi kétszer használni, a reggeli és az esti arctisztítási rutin részeként.

A PureSkin arctisztító készülék hatékonyan távolítja el a pattanások kialakulásáért felelős szennyeződések jelentős részét. Abban az estben, ha nagyon pattanásos az érintett terület, érdemes kiemelt gondosságot fordítani a használatra. Tehát figyelni kell, hogy ne nyomjuk, ne dörzsöljük, ne feszítsük a bőrt a készülék használata során.

Igen, minden típusú készítménnyel használhatod a PureSkin készüléket.

A PureSkin arctisztító készülék minden bőrtípus számára hatékony segítséget nyújt a mindennapi arctisztítás során, minden bőrtípusra lehet használni.

A készüléket használat után langyos szappanos vízzel alaposan ki kell mosni, ezt követően pedig jól kiöblíteni.

A készülék a kisebb tenyér méretének felel meg, egész pontosan pedig 68,3mm x 72 mm x 34,5 mm, a súlya pedig 65 g.

A készülék bekapcsolást követően 3 percig működik egy üzemben. Így, ha használat közben kikapcsol, azt jelenti, hogy már végeztél is a napi arctisztítással. 🙂

A csomagot minden esetben egy buborékfóliás borítékban küldjük, ezen belül pedig a termék egy átlátszó plexi dobozba van becsomagolva az USB töltővel együtt, így biztosítva a sérülés mentes szállítást.

A PureSkin arctisztító készülék élelmiszeripari tisztaságú szilikonból készül.

Minden csomagban küldünk egy USB kábelt, melynek egyik végét az arctisztító készülékbe, másikat pedig egy laptop vagy asztali számítógép USB portjához kell csatlakoztatni. Fontos, hogy töltés közben a laptop/PC legyen bekapcsolva. A töltés pedig körülbelül egy órát vesz igénybe.

Három különböző erősségű fokozat közül választhatunk a napi arctisztításhoz és a masszírozáshoz.

A készülék rendeltetés szerű használat mellett több évig is használható.

A PureSkin arctisztító készülékei tölthető akkumulátorral készülnek, amit rendszeres használat mellett 2-3 havonta kell feltölteni a csomagban található töltőkábel segítségével. Rendeltetés szerű használat mellett a termék több éven keresztül használható.

A készüléken egy nyomógomb található az egyszerűség kedvéért. A bekapcsoló gombot először megnyomva bekapcsolhatjuk a készüléket, majd további nyomásokkal tudunk váltani az erősségi fokozatok közül. Negyedik alkalommal megnyomva a gombot pedig kikapcsolhatjuk az eszközt.