A PureSkin Story

A PureSkin egy szónikus arctisztító készülék márka, amit Magyaroszágon, debreceni központtal alapítottunk 2020 áprilisában.

A PureSkin innovatív válasz a mindennapi arctisztítási rutinunk területén, hogy már napi kétszer 3 perc használattal is látványos eredményeket tudjunk elérni az otthonunk biztonságában.

Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy márkát, ami széles körben elérhető és megoldást kínálhat azok számára is, akiknek nincs idejük naponta órákat a tükör előtt tölteni vagy éppen havi rendszerességgel kozmetikai szolgáltatásokat igénybe venni.

A PureSkin készülékei élelmiszeripari minőségű szilikonból készülnek, antiallergének és minden bőrtípus számára hatékony eredményeket biztosítanak az arctisztításban.

A PureSkin lehetőséget kínál, hogy rövid időn belül látványos eredményeket érjünk el anélkül, hogy különféle drága készítményekkel kellene naponta hosszú időn keresztül kezelnünk az arcbőrünket.

Természetesen nem váltja ki a kozmetikai kezeléseket, de rendszeres alkalmazásával látványos eredményeket tudunk elérni.